Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Wetterbest, la nivel de grup, afaceri de 110 milioane lei în 2014

Producătorul de țigle metalice Depaco, prezent pe piață prin brand-ul Wetterbest, a avut afaceri de aproximativ 84 de milioane de lei în 2014 și a înregistrat o cotă de piață de 17% pe acest segment, după cum spune Dragoș Irimescu, director general al Depaco.
Dragos Irimescu - Director General Depaco

La nivel de grup, Wetterbest, din care fac parte fabrica de la Baicoi, companiiile Polnebo și Cortina, a înregistrat o cifră de afaceri de 110 milioane de lei în 2014.

„Simțim că există o dezmorțire în piața de țigle metalice în acest an, mai ales că mai mulți dezvoltatori au trecut din comercial în rezidențial. Ne așteptăm să fie o creștere de 5%”, spune Dragoș Irimescu.

În primele  șase luni ale acestui an, compania a produs peste un milion de mp de ţiglă metalică, ceea ce înseamnă o creştere de 30% faţă de perioada similară a anului trecut. Pe segmentul de sisteme de drenaj, avansul este de 40%, în timp ce tabla cutată a progresat cu 50% în perioada menţionată.

Depaco deţine la fabrica din Băicoi cea mai mare capacitate de producţie de ţiglă metalică şi accesorii pentru acoperişuri din țară, respectiv 30 de linii automate şi patru hale de producţie, precum şi o linie modernă de fabricaţie de accesorii pentru drenaj.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii