FacebookTwitterLinkedIn

Grupul Wetterbest a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de circa 130 milioane lei, cu 35% mai mare față de anul anterior, și un profit de 6,5 milioane lei. Din grup fac parte trei companii: Depaco (producător de ţiglă metalică, tablă cutată şi sisteme de drenaj), Polnebo (importator de șuruburi autoforante, membrane şi ferestre de mansardă) şi Cortina (producător de țiglă metalică Wetterbest şi distribuitor, deserveşte zona de sud-vest).

„Creșterile obținute sunt semnificative și chiar ne-au depășit așteptările. Și mai mulțumiți suntem de faptul că am reușit să ne consolidăm afacerea și să asigurăm o bază sănătoasă de dezvoltare pe termen mediu și lung. Ne-am concentrat pe creșterea producției și a productivității, îmbunătățirea organizării și a nivelului de pregătire profesională a echipei. Realizări importante au fost finalizarea unor proiecte consistente de investiții și lansarea pe piață a trei produse noi”, a declarat ing. Dragoș Irimescu, director general Depaco.

Pentru anul acesta, reprezentanții companiei au în vedere o creștere moderată, de până în 20%, dar cu eficiență mai mare. Printre planurile companiei se află lansarea a cinci produse noi.

„Anul trecut, am avut plăcuta surpriză să constatăm sporirea cererii de țiglă metalică de calitate superioară. Anul acesta, răspundem prin diversificarea ofertei de produse premium”, spuneDragoș Irimescu.

Depaco deține două fabrici, una la Băicoi (jud. Prahova) și una la Podari (jud. Dolj). Compania deține o capacitate de producţie de ţiglă metalică şi accesorii pentru acoperişuri din România de 33 de linii automate şi cinci hale de producţie, precum şi o linie modernă de fabricaţie de accesorii pentru drenaj din România.