Cautare
, Contributor

Bani și Investiţii |
|

Western Union şi Viber au semnat un acord pentru furnizarea de servicii transfrontaliere de transfer de bani

Platforma WU Connect îşi continuă creşterea şi expansiunea și oferă utilizatorilor Viber opţiunea de a trimite bani în peste 200 de ţări şi teritorii de pe cuprinsul globului
Western Union

Compania Western Union, unul din liderii globali în servicii de plăți şi Viber, una dintre cele mai utilizate aplicații de mesagerie mobilă, cu peste 664 milioane de utilizatori unici la nivel mondial, au anunţat semnarea unui acord de furnizare a unei modalităţi rapide şi simple de trimitere bani către prieteni şi familie, practic oriunde în lume, prin folosirea aplicaţiei Viber.

Utilizând recent lansata platformă WU Connect, acordul dintre Western Union şi Viber se va axa pe trei zone cheie.

Prima este reprezentată de trimiterea de bani oriune în lume, care permite efectuarea de transferuri din peste 200 de țări și teritorii. Suma maximă care poate fi trimisă prin aplicație este de 499 de dolari.

A doua zonă cheie vizează experiența mesageriei – Western Union și Viber au creat o experiență legată de transferul de bani, care se desfășoară, pe tot parcursul tranzacției, direct din ecranul de mesagerie al utilizatorilor Viber.

Totodată, soluția integrează tehnologia cu conversia valutară, managementul datelor, dar și infrastructura anti-spălare de bani și de conformitate cu reglementările în vigoare pentru expedierea eficientă și la timp de bani aproape oriune în lume.

„Prin intermediul acestei alianţe cu Viber ne continuăm eforturile în direcţia creşterii numărului de modalități de transfer de bani în cadrul platformei noastre transfrontaliere Fin Tech, extinzându-ne reţeaua de canale digitale,” a declarat Hikmet Ersek, Preşedinte şi CEO Western Union.

„Utilizatorii noştri folosesc deja Viber ca să menţină legătura cu prietenii şi familia oriunde în lume, aşadar posibilitatea de a trimite bani celor dragi prin intermediul aplicaţiei vine ca un pas următor firesc”, a spus Michael Shmilov, Chief Operating Officer, Viber. „Alianţa dintre Viber şi Western Union reprezintă primul nostru pas în această direcţie şi oferă utilizatorilor noştri o nouă modalitate de a trimite bani rapid şi comod către prieteni şi familie”, a adăugat acesta.

 

Lansată în 2015, noua platformă WU Connect bazată pe API permite platformelor digitale ale terţilor să se integreze în ecosistemul Western Union, pentru a oferi o experienţă globală integrată de transfer de bani utilizatorilor. Consumatorii se pot bucura de folosirea aplicaţiilor lor sociale şi de mesagerie favorite prin trimiterea de bani direct din aplicaţie. De asemenea, ei pot finanţa transferul de bani utilizând cardul de debit, cardul de credit sau contul bancar sau pot direcţiona cu uşurinţă fondurile către orice locaţie a agenților Western Union participantă din întreaga lume, către un portofel mobil sau către un cont bancar, acolo unde acestea sunt disponibile

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii