Cautare
, Contributor

Bani și Investiţii |
|

Western Union extinde accesul la zona bancară

Western Union anunță depășirea pragului de un miliard de conturi bancare către care pot fi direcționate transferuri de bani de către consumatorii din întreaga lume, prin intermediul platformei transfrontaliere Western Union.
Western Union

Consumatorul poate face transferuri fie folosind bani fizici, fie un card de debit sau un card de credit direct către contul receptorului prin intermediul www.westernunion.com. În acest scop, el poate folosi fie o interfață online, de pe computer, fie dispozitive mobile, acolo unde sunt disponibile. Clienții pot, de asemenea, să trimită bani fizici într-un cont dintr-o locație din rețeaua agenților WU.

Această capabilitate a rețelei care permite tranzacții către cont reprezintă o evoluție firească a platformei transfrontaliere Western Union şi face parte din strategia omni-canal prin care urmărim să câștigăm noi clienți din segmentul celor care folosesc deja în mod curent tehnologia digitală, sunt bancarizați și utilizează servicii pe telefonul mobil”, a declarat Hikmet Ersek, președinte și CEO Western Union.

Platforma transfrontalieră Western Union reprezintă o soluție FinTech. Aceasta fructifică posibilitățile oferite de o nouă platformă web şi de aplicaţiile mobile cele mai utilizate, combinându-le cu soluții digitale de plată pentru trimiterea și primirea de bani şi conversia valutară pentru a oferi clienților acces la portofele mobile şi la un miliard de conturi bancare.

De asemenea, platforma integrează și întreaga infrastructură WU de conformitate și reglementări legale în vigoare privind spălarea de bani și folosește tehnologii big data Hadoop pentru a facilita transferuri eficiente şi rapide de bani în întreaga rețea de peste 500.000 de locaţii ale agenților în 200 de țări şi teritorii și în rețeaua de peste 100.000 ATM-uri şi chioşcuri, precum şi online, în 33 de ţări.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii