Cautare
, Staff

Imobiliare |
|

Werk Property Group investește 14 milioane de euro într-un bloc rezidețial cu spații verzi, în Timișoara

Dezvoltatorul imobiliar Werk Property Group investește 14 milioane de euro în dezvoltarea în Timișoara a Vox Vertical Village, proiect rezidențial sub forma unui „oraș pe verticală”, care va cuprinde spații verzi integrate în cadrul clădirii.
Vox Verticall Village 1

Proiectul va reuni 120 de locuințe amplasate într-o clădire cu zece niveluri. Dezvoltarea va începe în perioada imediat următoare, termenul de finalizare fiind prevăzut pentru sfârșitul anului viitor.

Vox Vertical Village este dezvoltat în imediata apropiere a proiectul de birouri Vox Technology Park, dezvoltat de asemenea de către Werk Property Group în urma unei investiții de 30 de milioane de euro. Birourile cuprind o suprafață închiriabilă de 26.600 de metri pătrați, fiind certificate verde BREEAM, cu calificatul Excellent cu punctajul de 85,59%.

„Întreaga zonă în care sunt dezvoltate cele două proiecte imobiliare reprezintă un nou pol de dezvoltare imobiliară al orașului, cu un acces facil către diferite puncte de interes și la o distanță de doar 6 minute de centrul orașului”, a declarat Virgil Tornoreanu, Managing Partner al Werk Property Group.

Virgil Tornoreanu, Managing Partner al Werk Property Group, este un antreprenor local de success, cu activități pe piața imobiliară și în sectoarele IT&C.

Vox Vertical Village va presupune și dezvoltarea unei „păduri verticale”, compuse dintr-o multitudine de arbori și alte tipuri de plante care vor fi amplasate, atât în interior cât și pe terasele proiectului. Printre facilitățile pentru membrii comunității Vox Vertical Village sunt: un atrium, o piscină exterioară, o zonă de recepție, cinema și o sală de fitness complet echipată.

Vox Vertical Village se adresează celor care se află în plină expansiune profesională și care au un stil de viață dinamic, în ton cu dezvoltarea economică fără precedent a orașului, dar care își doresc și liniștea și confortul unui cămin aparte”, a mai declarat Virgil Tornoreanu.

Vox Vertical Village va reuni apartamente cu două, trei și penthouse-uri cu patru camere, fiecare fiind prevăzut cu o terasă cu o suprafață de minimum 57 de metri pătrați utili. Suprafața totală a teraselor locuințelor din cadrul proiectului ajunge la 7.000 de metri pătrați.

Proiectul va dispune de o parcare subterană și supraterană cu 138 de locuri de parcare – 94 în subteran și 44 la nivelul solului.

Adițional celor două proiecte, Werk Property Group va construi Vox Green Parking, o parcare supraterană cu 400 de locuri.

Werk Property Group a mai construit proiectul Rivendelle.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii