Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Industrie |
|

Wellness Solutions, vânzări de până la 5,5 milioane de euro în 2020

Pandemia a crescut interesul oamenilor față de practicarea sportului de acasă, fapt care i-a determinat pe tot mai mulți români să investească în echipamente de fitness pentru antrenamentul personal.
Wellness Solutions_01

Investițiile s-au resimțit și în cifra de afaceri a companiilor care se ocupă cu distribuirea de astfel de produse.

Wellness Solutions, unul dintre jucătorii cunoscuți pe piața locală de echipamente fitness pentru acasă, dar și pentru uz comercial, a anunțat o creștere cu 30% a cifrei de afaceri pentru anul 2020, înregistrând vânzări de până la 5,5 milioane de euro.

Potrivit reprezentanților companiei, creșterea vânzărilor a avut la bază schimbările rapide pe care clienții le-au abordat asupra stilului de viață, în contextul pandemic.

,, (…) Odată închise sălile de fitness, oamenii au fost nevoiți să facă schimbări în stilul de viață și să ia în considerare avantajele pe care le oferă sportul practicat de acasă. Prin urmare, cererea de echipamente fitness pentru acasă, cum ar fi biciclete, cross trainers și benzi de alergat, a fost mai mult decât dublată, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2019”, a punctat Tania Papagiannopoulou, CEO Wellness Solutions.

În urma creșterii cererii de echipamente fitness pentru antrenamentele de acasă și redeschiderea sălilor de sport, compania estimează ca anul acesta să înregistreze o creștere a vânzărilor de aproximativ 20%.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii