Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

Weekendul dedicat Cartierului Creativ

În zilele de 19 și 20 mai, în București se vor organiza o serie de evenimente menite să atragă atenția asupra dezvoltării urbane prin proiecte valoroase și a modului prin care capitala poate fi poziționată pe harta orașelor creative din Europa. Aceste acțiuni vor avea loc în Cartierul Creativ, în cadrul Romanian Design Week 2018 (RDW).
KV_Weekend-in-cartierul-creativ

Weekend în Cartierul Creativ are drept scop încurajarea utilizării responsabile, inteligente și creative a spațiului public, precum și generarea de dialog și coeziune între diverși actori implicați în industriile creative locale. Acestea înseamnă:

– Peste 20 de evenimente sustinuțe de diferiți actori din industriile creative

– Transformarea unui fost magazin de lux într-un creative hub+store, din care pot fi cumpărate produse realizate de designeri români și care va găzdui conferințe dedicate antreprenoriatului creativ

– Lansarea primului număr al ziarului Cartierul Creativ, gazeta comunităţii creative din zona Cișmigiului

– Expoziția centrală Romanian Design Week (RDW), care va putea fi vizitată la Palatul Telefoanelor, de pe Calea Victoriei

„Weekend-ul Cartierului Creativ ar trebui să fie o dovadă a faptului că Bucureștiul își permite să se poziționeze ca un oraș creativ și că poate deveni o destinație culturală relevantă pe harta Europei. Evenimentul va fi o mică mostră a ce pot însemna industriile creative locale, concentrate în 48 ore și în perimetrul definit de Cartierul Creativ – cel mai nou și probabil cel mai ambițios proiect și pariu asumat de către The Institute”, a declarat Andrei Borțun – CEO The Institute.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii