Cautare
, Contributor

SmallBusiness |
|

Weekend Seminar despre managementul timpului

manager_sxc.hu_(498x640)_.jpg
Akcees Education organizează în data de 14 şi 15 martie o sesiune de training pentru managementul timpului în cadrul proiectului Weekend Seminar. Participanţii vor învăţa cum să folosească timpul în favoarea lor, cum se stabilesc priorităţile, dar şi cum pot gestiona orele pe care le au la dispoziţie în mod eficient.

Sesiunea de traininguri dezvoltată de organizația Akcees urmăreşte dezvoltarea de competenţe şi abilităţi prin metode de educaţie non-formală şi se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani. Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se realizează online prin completarea formularului disponibil la http://akcees.ro/seminar.  Aplicaţiile sunt deschise până luni, 4 martie, iar rezultatele finale ale procesului de selecţie vor fi comunicate participanţilor vineri, 8 martie.

Precedenta ediție s-a desfășurat pe 15 şi 16 februarie, iar participanţii au avut ocazia să acumuleze competenţe de management de proiect prin metode de educaţie non-formală. Pe parcursul celor două zile ale evenimentului, participanţii au învăţat cum să conducă propriile proiecte pentru a atinge obiectivele stabilite şi au pus în practică noţiunile teoretice prin jocuri aplicate şi studii de caz interactive.

Bianca Baicea, şef serviciu proiecte HR BRD Groupe Société Générale, şi Mike Costache, filantreprenor, au fost alături de cei 30 de participanţi şi au completat cu sfaturi din experienţa lor programul de training dezvoltat de Irina Scarlat, Vice-Preşedinte Executiv Akcees şi trainer profesionist cu o experienţă de peste 6 ani în managementul proiectelor din diferite domenii.

În cadrul evenimentului din martie, sesiunea de training va fi susţinută de Alexandru Băleanu, trainer BRD Groupe Société Générale. Acesta are o experienţă de 11 ani în customer care, vânzări, comunicare şi management, dobândită în companii importante din România. În ultimii 5 ani, Băleanu a livrat numeroase traininguri, în principal pe abilităţi de tip „soft”, fiind implicat însă şi în proiecte tehnice. Având la bază studii economice în cadrul Academiei de Studii Economice, Alexandru a participat şi la diferite proiecte adresate studenţilor şi tinerilor în general, cum ar fi: GROW, Training New Talents, 360 Career Event, împreuna cu BEST Bucureşti, şi alte organizaţii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii