Cautare
, Editor Coordonator

Travel |
|

Weekend în Marylebone

O destinație obligatorie pentru momentul când turismul va fi iar ce-a fost și mai mult decât atât.
2901-reception-lounge-landscape-darren-chung

Sunt câțiva ani buni de când hotelurile micii rețele independente londoneze The Zetter Group se află constant în preajma sau pe podiumul industriei de specialitate. The Zetter Hotel, prima unitate a grupului, a obținut de două ori Premiul European pentru Design (în 2003 și 2004), urmat, în 2017, de premiile Green Hotel și Recycler of the Year; restaurantul Grain Store a fost declarat „Restaurantul Sustenabil al Londrei” în 2013 și 2014, iar The Zetter Townhouse Marylebone a fost Best Boutique Hotel în 2017 și a fost inclus pe Gold List de Conde Nast Traveller în 2018.

Așadar, hotelurile Zetter sunt apreciate atât pentru calitatea serviciilor, cât și datorită preocupării pentru mediu: „Ne pasă de bunăstarea oaspeților și a angajaților noștri, de comunitatea noastră și de sănătatea mediului”, spun gazdele.
The Zetter Townhouse Marylebone (în foto în această pagină) a fost inaugurat în 2015, într-o clădire cu arhitectură georgiană de pe Seymour Street. Hotelul-boutique are 24 de camere și se mândrește cu al său cocktail lounge, Seymour’s Parlour, un spațiu somptuos decorat și discret iluminat, apreciat pentru mixurile de băuturi și atmosfera intimă.

Seymour’s Parlour


Amplasat convenabil în elegantul și liniștitul cartier Marylebone, cu clădiri în stil georgian și edwardian între care se strecoară buticuri elegante, restaurante și magazine de delicatese artizanale, hotelul este la câțiva pași de Oxford Street, Selfridges și Mayfair.
Cum arată un weekend plăcut la The Zetter Townhouse Marylebone? O ciocolată fierbinte la cafeneaua cu specific vienez Fischer’s, o vizită la librăria Daunt Books, specializată în cărți de călătorie, o plimbare în Regent’s Park sau în Hyde Park. Și un cocktail la Seymour’s Parlour înainte de spectacolul de seară de la Wigmore Hall.
Vise plăcute.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii