Cautare
, Contributor

Travel |
|

„Weekend flight search”, o premieră pentru turismul online european

Vivolis.ro, prima platformă online full mobile dedicată rezervărilor de servicii turistice, lansează o nouă funcție de căutare pentru biletele de avion – weekend flight search – care permite utilizatorilor să caute simultan un zbor dus-întors pe toate weekend-urile dintr-o lună calendaristică.

În acest fel, utilizatorii pot afla care este weekend-ul în care pot beneficia de cel mai mic tarif pentru destinația în care doresc să petreacă câteva zile de vacanță.

„Funcția weekend flight search este o inovație pe piața turistică europeană și vine ca răspuns cererii foarte mari pentru călătorii de weekend, de două-trei zile, acestea fiind vacanțele pe care majoritatea turiștilor le efectuează de mai multe ori într-un an de zile. Funcția vine în ajutorul celor care nu au o perioadă fixă pentru o escapadă de câteva zile și care aleg datele de călătorie în funcție de cel mai bun tarif pentru destinația aleasă”, explică Raluca Ioana Dumitru, director general al OVI Travel, compania care deține platforma vivolis.ro.

Funcția weekend flight search realizează o căutare simultană pe toate weekend-urile dintr-una din cele trei luni calendaristice următoare celei în care ne aflăm. Astfel, dacă ne aflăm în luna noiembrie, utilizatorul va putea căuta cel mai ieftin weekend pentru lunile decembrie, ianuarie sau februarie.

Utilizatorul alege destinația și ziua plecării – joi, vineri sau sâmbătă – iar apoi se selectează numărul de nopți pe care dorește să-l petreacă la destinație – o noapte, două sau trei. Căutarea se va efectua simultan pe toate weekend-urile din luna selectată, iar rezultatele vor fi afișate în tab-uri diferite pentru fiecare weekend.

Weekend flight search vine în completarea funcției similare pentru rezervările hoteliere, funcție integrată în platformă încă de la lansarea vivolis.ro, în mai 2014.

„Așa cum am promis la momentul lansării platformei vivolis.ro, vom continua să inovăm și să aducem noi și noi funcții acesteia. Căutarea de bilete de avion pentru toate weekend-urile dintr-o lună era necesară pentru a putea completa portofoliul de căutări de weekend, până acum utilizatorii putând realiza căutări de weekend doar pentru servicii de cazare”, a adăugat Raluca Ioana Dumitru.

Vivolis.ro este prima platformă online full mobile dedicată rezervărilor de servicii turistice – bilete de avion, hoteluri și pachete super city break – intuitivă, cu design responsive, adaptabilă oricărui tip de dispozitiv de pe care este accesată: desktop, laptop, tabletă sau telefon mobil, luând forma ecranului dispozitivului în timp ce își păstrează aceleaşi funcții. Conceptul full mobile este completat de accesul la servicii de asistență inovative prin aplicațiile Viber și WhatsApp.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii