Cautare
, Contributor

Shopping |
|

Watchshop.ro, vânzări cu 10% mai mari

În luna aprilie a acestui an, magazinul online WatchShop a înregistrat o creștere cu 10% în comparație cu aprilie 2019.
 aboneaza-te
smartwatches

Cele mai mari creșteri s-au înregistrat în rândul categoriilor ceasuri de damă și smartwatch-uri, vânzările acestui segment dublându-se față de anul trecut.

Suntem deja pe un trend pozitiv, inclusiv dacă ne raportăm la luna aprilie a anului precedent. După o perioadă de câteva săptămâni, în luna martie, în care vânzările de ceasuri și accesorii au încetinit, creșterile din aprilie reprezintă un argument că retailul online va avea de câștigat după contextul Covid-19, a declarat Cătălin Florea, CEO WatchShop.ro.

Comparativ cu luna martie 2020, WatchShop a înregistrat o creștere de 40% a vânzărilor de ceasuri și accesorii conexe în luna aprilie. Săptămâna dinaintea sărbătorilor pascale și finalul lunii aprilie au reprezentat vârfurile de vânzare. Tot atunci a crescut și valoarea medie a unei comenzi cu peste 50% față de o perioadă obișnuită

Printre brandurile preferate de clienți în luna aprilie se numără Tissot, Garmin sau Marc Jacobs, modele cu prețuri peste medie care au fost achiziționate pentru a fi oferite cadou

Din totalul comenzilor plasate în luna aprilie, aproximativ 60% au fost făcute de către clienți noi. Aceștia fac parte dintr-o categorie de public care, până acum, obișnuia să facă achiziții în offline.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii