Cautare
, Staff

Afaceri |
|

WatchShop.ro aduce în România un nou brand de ceasuri fashion

WatchShop.ro, magazin online de ceasuri originale, aduce în România, în exclusivitate, un nou brand de ceasuri fashion, William S.
ceasuri shutterstock_383220994

„Am adus în România ceasurile William S din dorința de a le oferi clienților noștri mai multe modele de ceasuri fashion și casual, segmente unde, până acum, nu  aveam o ofertă suficient de bogată pentru a veni în întâmpinarea cerințelor de diversitate și versatilitate ale acestora”, spune Dragoș Diaconu, CEO WatchShop.ro.

Noile ceasuri William S sunt destinate tinerilor de până în 30 de ani.

Ceasurile William S sunt disponibile în 30 de modele, derivate din două modele ancoră, la care variază culoarea / materialul carcasei, al curelei și al cadranului. Ceasurile sunt disponibile în 3 culori de cadran, 7 culori de curea/brățară și 3 tipuri de culori/brățară: piele, material textil și brățară din oțel inoxidabil. Modelele William S sunt disponibile la un preț standard de 499 de lei.

Introducerea noului brand în portofoliul WatchShop.ro face parte din strategia companiei de a diversifica oferta de produse și răspunde cerințelor consumatorilor care manifestă interes foarte mare pentru ceasurile fashion. De asemenea, este parte a strategiei de vânzări, în contextul în care vânzările de ceasuri mass-market și mid-level vor crește în perioada imediat următoare, odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii