Cautare
, Contributor

Orologerie de lux |
|

Watches and Wonders (XXI): O altă nuanță de aur

Montblanc vorbește pe limba pasionaților de ceasuri vintage, iar Rebellion se adresează iubitorilor de automobilism.
split-second-chronograph-limited-edition-18-7

Cu o carcasă dintr-un aliaj special de aur, 1858 Split Second Chronograph Limited Edition 18 este un ceas creat pentru amatorii de piese cu aspect vintage, fiind o reinterpretare a unui cronograf militar Minerva din anii ’30. Nota distinctivă cea mai puternică este dată de nuanța acestui aliaj folosit pentru carcasă, sugestiv denumit Lime Gold, și de contrastele dintre el și verdele-închis al marcajelor și arătătoarelor.

Cu scală telemetrică și tahimetrică, secundă periferică, cronograf cu indicator de 30 de minute periferic, dar și cu arătător central, acest ceas este echipat cu calibru cu întoarcere manuală M16.31, cu o rezervă de mers de 50 de ore, găzduit de o carcasă cu diametrul de 44 mm. Așa cum îi spune și numele, modelul este limitat la 18 piese.

Adrenalină & exclusivitate
Marcă dedicată iubitorilor de sporturi auto, Rebellion a prezentat la Watches and Wonders modelele Twenty-One Three Hands Tour Auto (3.300 de franci elvețieni) Predator 2.0 (15.600), Re-volt Chrono (20.000), Re-volt Sapphire (95.000) și Predator S Rainbow (79.000 sau 89.000 de franci elvețieni, în funcție de versiune).


Re-volt Sapphire exprimă, într-un fel, cel mai bine dorința brandului de a îmbina tendințele excentrice ale momentului cu tehnicitatea. Carcasa de safir, pe care o mai văzuserăm și la Rebellion Magnum 540, dar și la alte branduri renumite pentru extravaganță (Bovet, Jacob & Co, Richard Mille și, la Watches and Wonders 2021, la Hublot, Chanel și Purnell), este ingredientul principal al acestui model care face o puternică declarație de statut în ce-l privește pe proprietar.

Și, pentru că vorbim despre viitorii posesori, voi mai adăuga doar atât: Re-volt Sapphire sunt doar trei la număr, câte unul pentru fiecare versiune cromatică – roșie, albă și albastră.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii