Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Watch paparazzi: Jaeger-LeCoultre strălucește pe covorul roșu al festivalului de film de la Veneția

La fiecare moment important din lumea filmului Jaeger-LeCoultre se află la mâna unor vedete importante. De data aceasta în prim plan este ediția cu numărul 72 al celebrului Festival de film de la Veneția.

Lumina blitz-urilor nu e deloc străină pentru Jaeger-LeCoultre. Orologeria se simte bine în compania ambasadorilor celebri care îi poartă creațiile, iar ceremonia ținută la Palazzo del Cinema din Veneția nu face excepție.

Una dintre piesele Jaeger-LeCoultre a fost purtată chiar de gazda evenimentului, Eisa Ednaoui care s-a afișat cu un un model Rendez Vous Ivy Secret. O combinație între un ceas și o bijuterie, modelul mecanic este bătut cu diamante în valoare de aproximativ 11,9 carate și măsoară doar 24 mm în diametru, fiind unul dintre ceasurile care arată cel mai precis specializarea casei în miniaturizări de excepție.

GALERIE FOTO: CREAȚIILE JAEGER-LECOULTRE, LA CEREMONIA DE DESCHIDERE A FESTIVALULUI DE FILM DIN VENEȚIA

Ceasul ales  de Maria Grazia Cucinotta, cunoscută mai ales pentru rolul din „James Bond – The world is not enough“, este din nou o reintepretare a unui model clasic Jaeger-LeCoultre prezentat în 1936. Reverso Cordoonnet respectă tiparul fiecărui model Reverso, cu posibilitatea întoarcerii carcasei, doar că pe spate, în locul unui capac se află un al doilea cadran pentru un al doilea fus orar.

Poate cel mai fascinant model prezent la Veneția din partea Jaeger-LeCoultre, Rendez-vous Moon se remarcă printr-o complicație extrem de elegantă care îi dă și numele. Urmărind mișcarea steluței plasate pe marginea subcadranului albastru purtătoarea își poate aminti ora următoarei întâlniri planificate în calendar. Pe lângă funcția Rendez vous, modelul are și o complicație de afișare a fazelor lunii, superb desenată alături de o hartă stelară. Purtătoarea modelului Jaeger-LeCoultre a fost Sara Cavazza Facchini, designer italian și director de creație al brandului italian Genny.

Printre vedetele care au purtat modele Jaeger-LeCoultre s-au numărat directorul festivalului Daniel Riedo, actrița Nadezhda Mikhalova, actorul italian Alessandro Preziosi, actrița Radha Mitchel precum și starul american Diane Kruger, membră a juriului.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii