Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Watch Paparazzi: Ceasuri la modă în premierele de la Hollywood

Ținuta vedetelor la premierele hollywoodiene e urmărită îndeaproape de fani și presă, iar ceasurile nu fac excepție. Astăzi, Jeremy Jenner și Miles Teller defilează pe covorul roșu cu două modele Jaeger-LeCoultre.

Pe Jeremy Jenner îl puteți recunoaște ca Hawkeye din „The Avengers“ sau, după caz, după nou-apărutul Mission: Impossible – Rogue Nation.  Prezent la premiera filmului, Jeremy a purtat o versiune nouă a Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Tourbillon, un ceas pe cât de elegant prin simplitatea cadranului, pe atât de complicat în interior.

Un ceas care își merită pe deplin numele de Master Ultra Thin, datorită carcasei de doar 11,3 mm grosime, modelul Jaeger-LeCoultre aglomerează 262 de piese în interior și are o singură complicație: tourbillon-ul vizibil și pe cadran în dreptul orei 6. Este disponibil în două versiuni de carcasă: aur roz și aur alb, proaspăt prezentată publicului larg.

„Fantastic Four“ a fost departe de succesul „Whiplash“ în care Miles Teller a primit critici fantastice. Cu toate astea, actorul care îl joacă pe Mr. Fantastic se pregătește pentru partea a II-a si, până atunci, a putut fi văzut pe covorul roșu purtând un Grande Reverso Night & Day. Ușor de recunoscut datorită formei rectangulare a carcasei, ceasul Jaeger-LeCoultre beneficiază de „artificiul“ care i-a adus renumele lui Reverso: posibilitatea de a putea fi întors pentru protecția geamului principal. Modelul ales de Teller are o carcasă din aur roz, punctată de accente de design Art Deco și un mecanism automatic cu o rezervă de 42 de ore.

"Fantastic Four" New York Premiere - Inside Arrivals

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii