Cautare




, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Bani și Investiţii |
|

Warren Buffet a câștigat 800 de milioane de dolari în prima zi de tranzacționare a companiei Snowflake

Warren Buffet, președinte și CEO al Berkshire Hathaway, a câștigat 800 de milioane de dolari în prima zi de tranzacționare a acțiunilor companiei Snowflake.
 aboneaza-te
Warren Buffet2

Interesul investitorilor a crescut semnificativ, după ce Snowflake a stabilit prețul pentru cea mai mare IPO (Initial Public Offering) software din toate timpurile. De asemenea, a fost și cea mai mare ofertă din SUA în anul curent.

Berkshire Hathaway deținea acțiuni în valoare de aproximativ 730 milioane dolari la începutul zilei de miercuri. În prima zi de tranzacționare, după oferta publică inițială (IPO) de 3,4 miliarde de dolari, acțiunile Snowflake s-au închis în creștere, cu 111% mai mult decât prețul său inițial de 120 de dolari. Astfel, renumitul investitor a câștigat 800 de milioane de dolari, doar în prima zi de tranzacționare.

De asemenea și averea CEO-ului Snowflake, Frank Slootman, a ajuns la o valoare de 3.9 miliarde de dolari, din mai 2019, de când a preluat poziția actuală.

Snowflake s-a închis miercuri cu 253,93 de dolari pe acțiune, potrivit BusinessInsider.

În topul “Cele mai bune companii private de cloud din lume” realizat de Forbes, SnowFlake se situează pe primul loc, urmat de Stripe.

Valoarea totală a top 100 companii de Cloud ajunge la 267 miliarde de dolari, iar 87 de companii din primele 100 sunt evaluate la 1 miliard de dolari sau mai mult.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii