Cautare
, Redactor

Reporter în căutare de oameni și povești.

Lifestyle |
|

Where do you want to escape tonight?

Îmi place să fiu la curent cu localurile noi din București. Dar nu toate mă fac să revin. La mijloc de iulie, s-a deschis, pe Calea Victoriei, Gold Bar Cafe, care are o poveste cel puțin interesantă. Totul a pornit de la o lucrare inedită de artă – Gold Escape – a artistului francez Noart.
 aboneaza-te
SKY_9290

Este vorba despre un seif realizat din aluminiu, care ține la adăpost lingouri de aur: când îl deschizi, ai senzația că păsești într-un tunel nesfârșit plin cu aur: pentru amatorii Instagramului, recomand și un selfie. La etaj, se află Galeria de Artă Senso, care găzduiește expoziții cu vânzare, iar oaspeții sunt invitați să facă măcar o vizită.

Gold Bar mai înseamnă servicii și produse de calitate, pe lângă amplasarea într-o zonă vestită a orașului, chiar vizavi de Palatul CEC. Poți comanda o salată sau o prăjitură delicioasă, care arată fix ca în pozele din meniu. Apropo, parte din meniu este expus și pe pereți, pentru a-i ajuta pe clienți să aleagă mai ușor. Servirea este impecabilă, pe farfurii elegante, decorate cu „foițe de aur“; tacâmurile, evident, aurii.

În materie de băuturi, selecția este variată. Pentru prima parte a zilei, găsești patru origini de cafea de specialitate: Costa Rica, Etiopia, India și Indonezia. Mai târziu, cocktailurile pregătite după rețete personalizate devin personajele principale. De asemenea, poți savura licorile magice marca distileriile Bran (palincă, țuică, vișinată, caisată), diverse tipuri de whisky, inclusiv vedeta Californiei, The Original Gold Bar, a cărui sticlă este în formă de lingou de aur, și nenumărate sortimente de vinuri.

Așadar, dacă vrei să ai parte de o experiență plăcută, într-un loc modern, care combină relaxarea cu arta contemporană și cu tehnologia (proiecții care rulează pe pereți, bar cu ecrane tactile), mergi într-o vizită la Gold Bar Cafe.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii