FacebookTwitterLinkedIn

Disney va difuza, de asemenea, Concertul Special „VIOLETTA IL CONCERTO”, filmat în Mediolanum Forum din Milano, ce îi reunește pe cei 12 membri originali ai distribuţiei „Violetta” care interpretează cele mai cunoscute cântece din primele două sezoane ale serialului.

„Serialul rezonează cu telespectatorii săi, iar succesul său se datorează personajelor captivante, scenariului puternic, relevanţei conţinutului şi talentului echipelor internaţionale de distribuţie şi de creaţie implicate,“ a declarat Maciej Bral, VP & Manager General, CEE.

“De asemenea, ne-a fost clar de la început că Violetta avea potenţialul să se dezvolte pe mai multe platforme. Muzica şi dansul reprezintă esenţa fiecărui episod, iar faptul că am putut avea distribuţia originlă într-un spectacol live a permis extinderea angajamentului Disney faţă de audienţa serialului Violetta. Copleşiţi de reacţia fenomenală a fanilor care au participat la concertele live din Spania, Italia şi Franţa, acest Concert Special le va permite fanilor serialului Violetta din Europa să aibă şansa de a-şi vedea starurile favorite interpretând cântecele lor preferate pe scenă.”

Violetta este primul serial de acţiune live original creat de Disney Channel America Latină şi Disney Channels Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în asociere cu compania de producţie din Argentina Pol-ka.

Canalul a anunţat, de asemenea, că va lansa pe 9 mai 2014 în sălile de cinema din România, Concertul Special de 90 de minute pentru a sărbători turneul de mare succes din Europa, Violetta Il Concerto.

Violetta a înregistrat peste 38 de milioane de telespectatori în Europa ( În 14 pieţe EMEA raportate în lunile octombrie-decembrie 2013), clasându-se pe primul loc în 10 pieţe inclusiv Franţa, Spania, Danemrca, Suedia, Norvegia, Portugalia, Polonia, Ungaria şi România (în perioada octombrie-decembrie 2013).

Show-ul a generat un număr mai mare de căutări pe Youtube decât Lady Gaga şi Katy Perry în Spania şi Italia (în perioada octombrie-decembrie 2013).

Sezonul îi prezintă încă o dată pe elevii studioului Studio On Beat care au mai crescut puţin, dar care mai au încă multe de învăţat. Seria începe cu turneul lor mondial plin de succes cu YouMix care se apropie de sfârşit în Europa, iar elevii se întorc la Buenos Aires pentru ultimul an de şcoală. Însă succesul din Europa a schimbat visurile şi ambiţiile lor personale, iar grupul odată unit începe să se destrame. Gregorio îşi deschide un nou studio care va ajunge să concureze cu On Beat, convingându-i şi pe alţi elevi să i se alăture.

The Walt Disney Company se clasează pe prima poziţie în rândul programelor de divertisment pentru întreaga familie din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). Disney este prezent în regiune în 25 de ţări şi numără peste 6.000 de angajaţi în 42 de birouri, având sediul regional la Londra (UK).