FacebookTwitterLinkedIn

Compania a încheiat un parteneriat cu Quest Diagnostics şi cu furnizorul de servicii cu drone DroneUp, pentru livrarea de teste pentru noul coronavirus în Las Vegas, începând de marţi, 22 septembrie. Proiectul se va extinde și în Cheektowaga, New York, la începutul lunii octombrie, transmite Reuters.

Cum se va desfășura proiectul? Clienții se pot testa în confortul locuinței, nazal, și să trimiță mostrele companiei Quest Diagnostics pentru a primi rezultatul.

Nu este, însă, primul proiect marca Walmart. Retailerul american a mai derulat un proiect pilot de livrare cu drone a unor produse de băcănie şi pentru gospodărie în Fayetteville, Carolina de Nord. Astfel, compania și-a extins serviciile de ridicare și livrare a produselor, în contextul pandemiei cauzate de virusul Covid-19.

Walmart a mai încheiat un parteneriat și cu Zipline pentru efectuarea de livrări la cerere a unor produse pentru sănătate şi îngrijire, în apropiere de sediul central al acesteia din nord-vestul statului Arkansas.