Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

Wagner Arte lansează o nouă colecție de bijuterii

Wagner Arte organizează miercuri 6 iunie, de la ora 19.30, preview-ul colecției „The Journey. Childhood/Călătoria.Copilăria”, realizată de Ana Wagner. Evenimentul va avea loc într-o superbă casă din str.Paris 31. Cu această ocazie se vor putea rezerva și achiziționa piese din noua colecție.
_IGP8979

Ideea de la care a pornit această colecție și mesajul ei sunt cel puțin la fel de prețioase ca pietrele, porțelanul pictat și metalele din care sunt făurite piesele de bijuterie: Călătoria spre Copilărie pentru redescoperirea Iubirii în stare pură.

Fiecare piesă de bijuterie din această colecție este o călătorie în sine spre sentimentul iubirii primordiale cu care ne-am hrănit în anii copilăriei, un drum marcat de simboluri pe care artista le-a descris într-o hartă sui-generis.

Colecția „The Journey. The Childhood” conține, în prima ei formulă, 25 de piese (coliere, broșe, cercei, brățări, inele) toate realizate manual în tehnica picturii manuale.

Cele cinci simboluri desenate și explicate prin adnotări de Ana – Cercul, Casa, Sfera, Piatra fațetată și colorată, Inima – se regăsesc transpuse și montate în fiecare piesă de bijuterie a colecției. Fiecare își spune partea ei din povestea copilăriei regăsite, așa cum a mărturisește Ana Wagner că a visat-o, dorit-o și, iată, realizat-o:

„Îmi face de fiecare dată bine să-mi revizitez copilăria. Mă întorc astfel la sursa de Iubire în stare pură și de acolo, deseori, mă hrănesc. Cea mai puternică amintire cu care trecem prin viață este iubirea cu care, copii fiind, ne-au hrănit și ne-au ocrotit părinții și bunicii noștri. Viața însăși este o călătorie către tărâmul iubirii. Din prima zi în care vedem lumina zilei începe această minunată Aventură a vieții ce se naște din Iubire și se îndreaptă către Iubire, prin Iubire. Oare ce ar fi lumea în care trăim fără acest divin sentiment? Oare ce s-ar alege din copil dacă nu ar simți nicio clipă iubirea, hrana lui primordială?”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii