Cautare
, Staff

Bijuterii |
|

Wagner Arte lansează magazinul online Wagnerarteshop.com

Wagner Arte organizează miercuri, 7 noiembrie, de la ora 19.30 petrecerea de lansare a magazinului online wagnerarteshop.com. Evenimentul va avea loc la The Institute The Cafe, pe Strada Știrbei Vodă 104.
 aboneaza-te
_8505100

Din tihna atelierului cu aer interbelic din Cotroceni, Wagner Arte s-a mutat, cu o parte dintre creații, în spațiul virtual, unde și-a amenajat și decorat propriul magazin – Wagner Arte. Au adus pe „raft” bijuterii prețioase și colecții „art de la table”, din porțelan pictat manual. Toate acestea sunt rezultatul pensulei fine de miniaturist a Anei Wagner, care lucrează alături de artiștii colaboratori ai atelierului şi a Irinei Wagner (sora artistei) ce se ocupă de managementul acestei afaceri de familie.

Despre Wagner Arte Frumoase și Povești:

Marca „Wagner Arte Frumoase si Povești” s-a impus pe scena manufacturilor românești prin poveștile așternute pe porțelanuri cu tehnici clasice de pictură manuală. Îmbinarea dintre rigoarea tehnicii handmade – mereu rafinată – și fantezia subiectelor este caracteristica mărcii Wagner Arte.

Toate produsele Wagner Arte sunt realizate manual, piesă cu piesă, cu multă atenție pentru detaliu, porțelanul fiind pictat manual sau decorat prin tehnica decalco. Din acest motiv, fiecare obiect creat în atelierul, chiar dacă face parte dintr-o colecție unitară, va avea propria poveste și amprentă.

În ultimii ani, Wagner Arte a pus accentul pe produsele de lux, handmade și de serie mică, cu un grad mare de rafinament, adevărate piese de colecție, care se pot transmite din generație în generație. Atelierul continuă să producă și obiecte de serie mai mare și la prețuri modice, în tehnica decalco.

Îi găsiți în continuare, pentru vizite pe îndelete, ceai și cafea, în showroom-ul din București, strada Gheorghe Marinescu nr. 4, etaj 1. Program de vizite Wagner Arte: luni-vineri, 10.00 – 19.00, sâmbătă 10.00-14.00.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii