FacebookTwitterLinkedIn

Trăim o perioadă în care autoizolarea în propriile case reprezintă o experiență pe care, cu siguranță, nu ne-am imaginat vreodată că ar fi posibil să o trăim. Acum, la nivel mondial, se caută și se oferă răspunsuri la ceea ce ni se întâmplă.

Tocmai de aceea, surorile Ana si Irina Wagner au realizat colecția „I’m Still Standing!”, care constituie un răspuns la situația de față. Colecția, reprezentată de obiecte și tricouri (realizate în colaborare cu The F Factor), a fost gândită să transmită că rezistența prin iubire este o atitudine. Având mai mult decât simple obiecte ori articole vestimentare, colecția invită la introspecție, la traversarea situațiilor de urgență prin solidaritate, umor și iubire. Și este felul în care se poate exprima o altă poveste de viață. „I’m still standing!” ne unește în fața răului reprezentat masiv de ceea ce se întâmplă acum.

10% din veniturile încasate din vânzare sunt donate către Asociatia ZI DE BINE, condusă de Melania Medeleanu, ONG implicat în strângerea fondurilor pentru aparatura și echipamentele necesare medicilor – www.zidebine.ro.

De ce „I’m Still Standing!”? Ana Wagner este cea care spune povestea din spatele realizării acestei colecții. „Desenele simbolice pe care le-am realizat în zilele de izolare (cu instrumentele de scriere și desen minimale pe care le-am găsit printre jucăriile copilului – un mănunchi de carioci și hârtie A4 colorată) reprezintă starea/stările pe care le trăiește mica noastră familie, de la răsărit și până la apus. Vă mărturisim că nu totul e armonie în izolare, dar totul e readus la armonie cu ajutorul IUBIRII. Vorbind la telefon cu prietenii si familia, am realizat că toti experimentam aceleași stări diverse și avem comportamente similare”, mărturisește artista.

Puteți accesa colecția aici: https://wagnerarteshop.com/im-still-standing-ro/.