FacebookTwitterLinkedIn

Produs de compania DSP, parte a grupului Endemol Shine, şi coprodus de televiziunea britanică Channel 5, BBC Worldwide are drepturile de difuzare în afara Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord şi Irlandei.

De-a lungul ultimului deceniu pe Pământ, am fost martorii celui mai puternic taifun, celui mai mare uragan din Atlantic şi a celei mai puternice furtuni de zăpadă din Himalaya, iar toate aceste fenomene au fost surprinse cu ajutorul camerelor de filmat.

Acest documentar oferă mărturisirile fascinante ale celor care au întâlnit astfel de fenomene extreme în călătoriile lor prin lume. Imaginile incredibile din arhivele personale combinate cu explicaţiile ştiinţifice explică cum protagoniştii au sfidat şansele şi au supravieţuit.

Julie Swanston, Vice Preşedinte al Producţiilor Originale pentru BBC Earth, a declarat: „Această coproducţie originală între BBC Worldwide şi Channel 5 este un exemplu foarte bun al televiziunii moderne şi de substanţă care va oferi în secţiunea Earth Unplugged aventuri tulburătoare, personaje excepţionale şi un foarte puternic mesaj global.”

Peste 38 de milioane de oameni pleacă anual din Marea Britanie pentru a scăpa de clima tipică a insulei. Câteodată, din păcate, câţiva ghinionişti găsesc condiţii atmosferice total diferite de cele pe care le căutau și sunt prinşi în situaţii extreme care le pun viaţa în pericol.

Documentarul prezintă câteva dintre aceste poveşti, printre care o regăsim şi pe cea a doi britanici prinşi în Filipine în mijlocul celui mai devastator taifun înregistrat vreodată. În ciuda pericolelor întâlnite, cei doi au sărit în ajutorul unui cuplu de bătrâni blocaţi în camera lor de la parterul hotelului de un val care i-a luat prin surprindere. Este prezentată, de asemenea, şi drumeţia familiei Brimble din sudul Franţei, transformată dintr-o simplă vacanţă rustică într-o situaţie extremă de supravieţuire când viiturile i-au luat prin surprindere şi le-a distrus tabăra.

BBC Worldwide este principala divizie comercială a British Broadcasting Corporation (BBC). În anul financiar 2014/2015, BBC Worldwide a generat profituri de 138,6 milioane de lire sterline și vânzări de 1.001,8 milioane de lire sterline.

CITEȘTE și TELEVIZIUNILE TEMATICE AU PORNIT OFENSIVA ASUPRA BUGETELOR DE PUBLICITATE!