Cautare
, Contributor

Sănătate |
|

Vrei să susții o cauză umanitară? ,,Cumpără” câteva lungimi de bazin la Ultra Swim Challenge, pe 2 februarie, pentru Hospice Casa Speranței

UltraSwim_Snagov_2013.png
Pe 2 februarie, înotători olimpici, foști jucători de polo, recordmani și amatori vor înota mii de metri de bazin în sprijinul HOSPICE Casa Speranței.

Bazinul Olimpic din Izvorani găzduiește pe 2 februarie un eveniment caritabil inedit: Ultra Swim Snagov Challenge, în beneficiul HOSPICE Casa Speranței.

Înotători olimpici români, foști jucători de polo, recordmani, înotători profesioniști și amatori vor participa cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii și adulți cu boli incurabile, îngrijiți gratuit de către HOSPICE Casa Speranței.

Vor participa la eveniment, pentru a susține cauza HOSPICE: Carmen Bunaciu, Andrei Roșu, Dragoș Coman, Anca Pătrășcoiu, Răzvan Florea, Cezar Bădiță, Vlad Stoica și Ionela Cozma.

Fiecare participant va încerca să strângă fonduri de la prieteni, familie și colegi “vânzând” cu suma de 2 lei fiecare lungime de bazin parcursă. Astfel participanții vor înota distanțe între 1.500 de metri (30 de bazine) și 20.000 de metri (400 de bazine).

Recordmanul Andrei Roșu își propune să înoate 200 de bazine adică 10.000 metri:

,,În ultimii 3 ani am avut ca principal obiectiv doborârea limitelor mele fizice și mentale, astfel încât să dovedesc tuturor (inclusiv mie) că obstacolele sunt doar în imaginația noastră. Contez pe sprijinul moral al tuturor celor care vor dona pentru HOSPICE Casa Speranței, mai ales că pe 2 februarie bunicul meu, care a fost îngrijit de HOSPICE anul trecut, în ultimele sale luni de viață, ar fi implinit 82 de ani."

La eveniment vor participa 70 de înotători, dintre care 60 de amatori. Pentru înscrieri puteți accesa www.smartatletic.ro/ultraswim .

Cei care doresc să-i suțină pe inotatori în această competiție caritabilă pot dona minim 2 lei pentru o lungime de bazin. Detalii și modalități de donație puteți găsi la www.hospice.ro sau www.smartatletic.ro

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii