Cautare
, Contributor

Tech |
|

Vonino a lansat dispozitivul MusicPAD H1, alături de smartphone-uri și tablete

Brandul american Vonino a lansat MusicPAD H1, un dispozitiv din gama Smart Home Entertainment. Totodată, pe piața românească vot ajunge în următoarele luni patru noi smartphone-uri, două modele iMart cu Windows 10 și două tablete LTE de 7 și 10 inci.
MusicPAD H1

Dispozitivul MusicPAD H1 este destinat utilizatorului care își dorește să converseze pe Skype, să utilizeze internetul sau să poată viziona un film. Are un display de 7 inci, este prevăzut cu două difuzoare de câte 5W, dispune de un procesor quad-core și are un spațiu de stocare de 8GB, care se poate extinde cu ajutorul unui card microSD până la 32GB.

Utilizatorul poate folosi MusicPAD H1 împreună cu un serviciu de music-streaming timp de 12 luni, cu acces nelimitat la peste 25 de milioane de melodii.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE COMPANIA VONINO

Are încorporată o baterie Li-Ion, iar conținutul tabletei poate fi redat pe un TV prin intermediul portului HDMI 1.4.

Vonino lansează și patru smartphone-uri, printre care Zun XO LTE, cu sistem de operare Android 5.1 Lollipop și un display HD de 5 inci. Este prevăzut cu un procesor octa-core MediaTek, 2GB memorie RAM și un spațiu de stocare intern de 16GB, cu posibilitatea de extindere până la 64GB, printr-un card microSD. Camera foto principală are 13 megapixeli, iar camera din spate, 5 megapixeli.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii