Cautare
, Contributor

Lideri |
|

Volumele procesate de TNT România, cu 20% mai mari faţă de anul trecut

TNT_1.jpg
TNT Romania a anunţat creşterea volumelor procesate cu 20% faţă de anul precedent, pe fondul creşterii nivelului de performanţă şi eficienţă în operarea transporturilor.

Noul director operaţional al TNT România, Marius Dumitraşcu, a spus referitor la creşterea volumelor procesate că “acest lucru reflecta încrederea clienţilor noştri şi e misiunea noastră să le oferim cele mai bune conexiuni cu pieţele ţintă”.

Directorul operaţional TNT Romania are o experienţă de peste nouă ani în companie şi a ocupat anterior poziţia de Depot Operations Manager Bucureşti, fiind implicat în proiectele de optimizare logistică, derulate de filiala TNT Express în România, împreună cu echipele multifuncţionale de experţi ai companiei.

Totodată, TNT Romania, parte a TNT Express, liderul european în curierat şi servicii logistice, a anunţat recenta recertificare TAPA A a hub-ului operaţional de la Otopeni, precum şi certificarea la acelaşi nivel de securitate al celorlalte “porţi” internaţionale ale companiei, de la Timişoara şi Cluj-Napoca.

TNT devine astfel primul integrator de pe piaţa locală cu trei centre operaţionale certificate potrivit celui mai înalt nivel Transported Asset Protection Association (TAPA).

Certificările TAPA A obţinute de cele trei hub-uri operaţionale internaţionale TNT Express din România au vizat auditarea spaţiilor, procedurilor de lucru şi a resurselor alocate pentru recepţionarea, procesarea, monitorizarea şi expedierea transporturilor care tranzitează centrele operaţionale ale companiei. Soluţiile informatice performante, completate de sisteme CCTV, creează un mediu securizat, în care fiecare expediere este scanată şi procesată cu rapiditate, pentru a fi livrată în condiţii perfecte la destinaţie.

Mai mult, în 2013, TNT a devenit primul integrator de pe piaţă, acreditat pentru a transporta bunuri periculoase în regim de curierat aerian. Acest tip de mărfuri poate include de la substanţe chimice, vopseluri, solvenţi şi până la parfumuri sau mostre din industria farmaceutică sau alimentară.

Proiectele TNT din 2013 susţin dezvoltarea activităţilor comerciale ale companiilor româneşti, furnizându-le acestora soluţii şi resurse care să le faciliteze colaborările profitabile şi câştigarea de noi parteneri în ţară şi pe pieţele internaţionale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii