Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

Volkswagen intenționează să elimine până la 4.000 de locuri de muncă în Germania, prin pensionări anticipate

Volkswagen intenţionează să desfiinţeze până la 4.000 de locuri de muncă în Germania oferind angajaţilor mai în vârstă programe de pensionare anticipată sau parţială, care ar putea costa grupul mai multe sute de milioane de euro, au declarat duminică surse apropiate situaţiei, informează News.ro, conform Reuters.
Volkswagen

Volkwagen a anunţat într-un comunicat că a convenit un plan cu comitetul de întreprindere pentru a oferi pensionarea parţială celor născuţi în 1964, oferind în acelaşi timp pensionarea anticipată celor născuţi între 1956 şi 1960.

Producătorul auto se aşteaptă ca până la 900 de muncitori să opteze pentru pensionare anticipată, în timp ce un număr mic, dar de ordinul miilor, vor putea alege pensionarea parţială, fără a da o cifră precisă.

Două surse ale companiei au declarat pentru Reuters că vor fi tăiate 3.000-4.000 de poziţii prin intermediul programului care urmează să fie implementat la cele şase fabrici germane ale brandului VW, care are aproximativ 120.000 de angajaţi, notează News.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii