Cautare
, Contributor

Macroeconomie |
|

Volksbank România reduce datoria clienților

Volksbank Romania (VBRO), la inițiativa acționarului său, Banca Transilvania (BT), va diminua datoria totală aferentă creditelor curente ale clienților VBRO persoane fizice, indiferent de moneda împrumutului, cu echivalentul sumelor achitate de aceștia ca și comision de risc/de administrare și/sau de rezervă minimă obligatorie și nerestituite anterior. Diminuarea datoriei totale aferente creditelor vizate se va realiza automat, până la 30 septembrie.
bani.jpg

Soluția se aplică creditelor aflate în portofoliul Volksbank România, active la data transmiterii către clienți a informărilor VBRO cu privire la modul de implementare a acesteia. Din sumele cu care se va diminua datoria totală se vor reține cu prioritate eventualele restanțe pe care clienții le au față de Volksbank România la data implementării soluției.

Acest beneficiu nu se aplică împrumuturilor pentru care clienții Volksbank România au obținut deja restituirea integrală a sumelor achitate de aceștia cu titlu de comision de risc/de administrare și/sau de rezervă minimă obligatorie.

Diminuarea datoriei totale aferente creditelor se va realiza automat, fără a fi necesare eforturi suplimentare din partea clienților. Clienții care îndeplinesc toate condițiile pentru a beneficia de această soluție vor primi în scris, prin poștă, detaliile aferente, în perioada imediat următoare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii