FacebookTwitterLinkedIn

Printre destinațiile cu prețuri mai mici cu 40% până la 60% față de restul anului se numără Berlin – până la 56% mai ieftin, Milano – până la 55% mai ieftin, Paris – până la 45% mai ieftin, Barcelona – până la 45% mai ieftin și Bruxelles – până la 40% mai ieftin. Prețurile încep de la 15 euro pentru un zbor dus-întors la Milano, 20 euro la Bologna, 26 euro la Atena, 28 euro la Bruxelles, 30 euro la Berlin și 34 euro la Londra.

Din afara Europei, călătorii pot rezerva, spre exemplu, bilete de avion la Dubai cu până la 40% mai ieftin decât în restul anului.

Pentru cei care lucrează sau studiază în afară țării, ianuarie este cea mai bună lună pentru a-și rezervă biletele de avion spre casă pentru tot restul anului.

Spre exemplu, un bilet pe ruta Londra – București și retur cumpărat în ianuarie, cu date de călătorie în octombrie, poate fi cu aproximativ 50% mai ieftin decât în altă perioada a anului. Procentele de reducere se păstrează și pentru bilete cu destinație finală în alte orașe mari ale României: Iași, Timișoara, Cluj Napoca, etc.

„Cu toții vrem să știm când găsim cele mai ieftine bilete de avion așa că, la început de an, întreagă echipa Vola.ro a pus umărul la identificarea celor mai bune rute și prețuri din an. Astfel, Vola.ro a transformat pentru călători luna ianuarie în Ieftinuarie. O simplă căutare de bilete de avion va arată cele mai mici prețuri pentru destinația aleasă precum și evoluția prețului până la dată de plecare că să evidențieze faptul că luna ianuarie este, într-adevăr cea mai avantajoasă pentru planificarea întregului an. Dacă în 2018 s-au rezervat în luna ianuarie aproape 30.000 de bilete de avion pentru un total de 4 milioane de euro, în 2019 țintim la o creștere cu 50% a numărului de bilete de avion vândute în luna Ianuarie. Vrem să încurajăm românii din țară sau din afară țării să își planifice în avans și să își rezerve călătoriile astfel încât să profite de cele mai bune prețuri din an.”, a declarat Claudia Tocilă, Marketing Manager Vola.ro.

În 2017, Vola.ro a avut o cifra de afaceri de aproximativ 6.65 milioane de euro și a înregistrat un total de  tranzacții intermediate de peste 60 de milioane de euro.