FacebookTwitterLinkedIn

Artemis Antoniadou, Managing Director al Voici La Mode Group, a declarat: „Procesul de achiziție este acum finalizat. Suntem foarte mulțumiți și așteptăm cu nerăbdare extinderea parteneriatului pe care îl avem cu Marks & Spencer de 57 de ani. Dorim să mulțumim Marks & Spencer pentru încrederea pe care o au în noi prin numirea Voici La Mode Group ca francizat în România. Acesta este un eveniment foarte important pentru grupul nostru. După o cercetare și o analiză amănunțită a pieței românești în ultimii ani, suntem foarte încântați să începem implementarea planurilor noastre.”

Voici La Mode Group a dezvoltat o strategie completă pentru restabilirea Marks & Spencer pe piața din România. Modernizarea brand-ului, îmbunătățirea experienței clienților în materie de cumpărare și extinderea gamei de produse oferite sunt principalele obiective strategice ale Grupului, urmărind începerea unei noi ere pentru M&S România, dar și repoziționarea ca brand de înaltă calitate, cu creații valoroase.

Citește și Grupul Voici La Mode va achiziţiona trei magazine deţinute de Marks & Spencer în România

În plus, fiind o afacere în continuă creștere, Voici La Mode Group intenționează să-și extindă activitățile în România, lansând și alte brand-uri cunoscute pe plan internațional, care vor fi anunțate ulterior.

În prezent, Voici La Mode Group deține și operează branduri cunoscute la nivel internațional Dorothy Perkins, Wallis, Evans Arcadia Grup și Celio Men. Mai mult, Grupul operează și în sectorul ospitalității, cu lanțul Café La Mode Café/ Restaurant, care include și o afacere în sistem de catering.