Cautare
, Contributor

Telecom |
|

Vodafone şi Zonga oferă muzică gratuită la metrou

zonga.jpg
Vodafone România a lansat, în parteneriat cu Zonga, colecţia digitală de muzică Zonga Music Space, pentru cei care călătoresc cu metroul şi nu numai. 

Colecţia cuprinde 15 liste de melodii: "Muzică de stat pe net", "Muzică pentru citit în metrou", "Bucureştiul ascultă", "Muzica Zilei", "Muzică pentru o zi ploioasă", "Muzică de ieşit", "Muzică pentru luni dimineaţa", "Muzică pentru trezit", "Muzică de sală", "Muzică pentru pauza dintre cursuri", "Muzică de ascultat în drum spre casă", "Muzică de relaxare", "Muzică de învăţat", "Muzică de mers pe jos" şi "Muzică de mers pe bicicletă".

Pentru a putea accesa colecţia, utilizatorii de smartphone-uri au nevoie de aplicaţia Zonga şi de un program de scanare de coduri QR.

Listele pot fi accesate, de către utilizatorii oricărei reţele telecom, din staţia de metrou Piaţa Victoriei prin scanarea codurilor QR de pe bannerele afişate pe ziduri, dar şi online pe www.zonga.ro.

Bucureştenii pot asculta şi melodia zilei prin intermediul Zonga, în 18 staţii de metrou. "Astfel, printr-o simplă scanare a unui cod QR au acces în fiecare zi la o melodie nouă, din trei genuri muzicale: rock, pop sau electro", se arată într-un comunicat al Vodafone.

Staţiile de metrou din care poate fi accesată melodia zilei sunt: Piaţa Victoriei 1 şi 2, Piaţa Unirii 1 şi 2, Universităţii, Piaţa Romană, Eroilor, Politehnică, Grozăveşti, Obor, Izvor, Petrache Poenaru, Crângaşi, Aviatorilor, Eroii Revoluţiei, Gara de Nord, Piaţa Sudului şi Pipera.

Serviciul de streaming de muzică Zonga a primit la ediţia din acest an a evenimentului How To Web premiul pentru cea mai bună experienţă oferită utilizatorului. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii