FacebookTwitterLinkedIn

„Vodafone România a înregistrat performanţe bune, în ciuda contextului dificil din trimestrul încheiat la 30 iunie 2021. Veniturile din servicii se află la valoarea de 190,9 milioane de euro şi continuă să fie stabile pe evoluţia trimestrială”, spun reprezentanţii companiei.

Baza de clienţi a Vodafone România a atins valoarea de 11,2 milioane de clienţi la 30 iunie 2021.

La data de 30 iunie 2020, compania raporta venituri din servicii de 189,7 milioane de euro pentru trimestrul al doilea şi avea 10,8 milioane de clienţi.

„Ne vom concentra pe extinderea contribuţiei noastre la eforturile de digitalizare ale României. Beneficiile digitale pot fi exploatate în întregime doar prin intermediul accesului la infrastructura potrivită, alături de conexiuni rapide şi fiabile. Reducerea decalajului digital va fi o prioritate importantă pentru noi şi va trebui să lucrăm împreună pentru a ne asigura de faptul că toată lumea este conectată şi că nimeni nu este lăsat în urmă. De asemenea, este misiunea noastră să conectăm pentru un viitor mai bun prin facilitarea accesului la educaţie în zonele defavorizate”, a declarat Achilleas Kanaris, directorul general al Vodafone România.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile şi fixe în Europa şi cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume. Compania operează reţele mobile şi fixe în 21 de ţări şi 49 de reţele mobile partenere. La 30 iunie 2021, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, mai mult de 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienţi ai serviciilor TV şi mai mult de 130 milioane de dispozitive IoT conectate.