Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

Vodafone România și UPC România au demarat proiectul de fuziune. După 31 martie, compania UPC va fi absorbită de Vodafone România

Vodafone România și UPC România au demarat proiectul de fuziune dintre cele două companii, data efectivă a fuziunii fiind 31 martie 2020.
Vodafone UPC

Acesta reprezintă o etapă a procesului de integrare, care a început în 2019, imediat după aprobarea achiziției UPC de către Comisia Europeană. Ca urmare a fuziunii, UPC România își va înceta existența ca entitate juridică, fiind absorbită de către Vodafone România.

Vodafone România va iniția în perioada următoare o campanie de informare a clienților UPC România, prin toate canalele – scrisori de informare care vor însoți factura de servicii, IVR, SMS, email, paginile online dedicate, cu privire la faptul că Vodafone România S.A. va deveni furnizorul acestora de servicii fixe de telecomunicații, începand cu data de 31 martie 2020, ca urmare a fuziunii dintre cele două companii, precum și despre toate modificările relevante legate de această schimbare.

Citește și: Un nou Director de Resurse Umane la Vodafone România: Anca Marcu, începând cu 23 martie 2020

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii