Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

Vodafone România și UPC au încheiat procesul de fuziune

Astazi, Vodafone România anunță finalizarea fuziunii cu UPC România. Ca urmare a acestui lucru, UPC România încetează să mai existe ca entitate juridică, fiind absorbită de Vodafone România.
 aboneaza-te
Vodafone.jpg

Începand de astăzi, Vodafone România devine furnizorul de servicii fixe de comunicatiii electronice pentru clienții UPC.

Toate drepturile și obligațiile UPC România S.A. vor fi preluate de către Vodafone România S.A., fără modificări în ceea ce privește termenii și condițiile din contractele clienților și furnizorilor.

”Achiziţia UPC este una dintre cele mai importante tranzacţii de pe piaţa de telecomunicaţii din România. În urma achiziţiei, Vodafone devine un partener semnificativ în ceea ce priveşte serviciile de telecomunicaţii complete şi va oferi mai multe beneficii şi produse de top clienţilor, companiilor, dar şi altor actori sociali şi economici. Totodată, Vodafone va susţine un parcurs ascendent pentru economia digitală a României”, arată Vodafone într-un comunicat de presă.

Aplicaţia My UPC va fi redenumită în My Vodafone Fix & TV, în timp ce funcţionalităţile acesteia şi datele de logare ale clienţilor vor rămâne neschimbate.

Pentru clienţii care plătesc factura prin internet banking, UPC România va fi înlocuit cu Vodafone – pentru servicii fixe şi TV.

Clienţii care beneficiază de servicii fixe & TV furnizate în baza unui contract cu fosta companie UPC, dar şi de servicii mobile furnizate de Vodafone vor primi în continuare două facturi.

În ceea ce priveşte magazinele UPC, acestea vor fi transformate treptat şi vor avea specificaţiile şi configuraţia magazinelor Vodafone.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii