Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

Vodafone România și MoneyGram au anunțat lansarea unui nou serviciu de transfer internațional de bani

Vodafone România și MoneyGram au anunțat lansarea unui nou serviciu de transfer internațional de bani care le permite românilor să primească bani din străinătate, prin M-Pesa, din peste 125 de țări din lume, conform economica.net. 
Vodafone.jpg

Vodafone România, al doilea mare jucător pe piaţa locală de telefonie mobilă şi MoneyGram – unul dintre cei mai mari furnizori internaţionali de servicii de transfer de bani şi de plată-  au lansat un serviciu de transfer internaţional de bani, ce le permite românilor să primească bani din străinătate prin platforma M-Pesa a Vodafone, din peste 125 de ţări din lume.

Vodafone România a avut venituri de 174 mil. de euro în 2015

Peste 350.000 de locaţii MoneyGram din întreaga lume deservesc 2.100 de puncte comerciale din România în care este disponibil serviciul M-Pesa. Clienții MoneyGram pot să trimită bani din străinătate către utilizatorii Vodafone România, instantaneu și într-un mod securizat. Astfel, abonații Vodafone România și utilizatorii Cartelei Vodafone pot primi, în regim non-stop, bani provenind din transferuri internaționale realizate din orice locație MoneyGram. 

Schimbare de traiectorie pentru Vodafone România

Utilizatorii Vodafone care au un cont M-Pesa pot retrage banii primiți în toate locațiile M-Pesa din țară sau îi pot folosi direct de pe telefonul mobil pentru a-i trimite mai departe către prieteni sau rude, pot face reîncărcări pe Cartela Vodafone, pot plăti facturi de utilități sau pot face plata către diverși comercianți.

Serviciul M-Pesa este disponibil în stațiile Rompetrol din țară

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii