Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

Vodafone România recrutează tineri care vor putea lucra pentru grup și în alte țări

Vodafone
Vodafone România lansează programul ,,Discover”, prin care studenții, absolvenții și masteranzii români au acces la o cariera în cadrul companiei chiar și la nivel internațional.

Cei mai buni dintre tinerii români înscriși în programul ,,Discover”  vor fi selectați să lucreze, timp de 2 ani  pentru unul dintre departamentele: vânzări/marketing, tehnic, financiar sau resurse umane, din cadrul Vodafone România.

La sfarșitul programului, cei mai performanți candidați vor putea concura pentru un stagiu internațional de 2 ani, în cadrul Vodafone Group. 

“Discover este un program complex de internship și formare profesională, nu doar un simplu stagiu de practică. Vorbim despre o șansă extraordinară pentru tinerii români aflați la început de carieră de a ajunge să lucreze nu numai în una dintre cele mai dorite companii din România, dar și de a avea o experiență internațională, în una dintre țările în care Vodafone operează”, a declarat Arun Krishnamurthy, director resurse umane, Vodafone România.

Programul ,,Discover”se adresează studenților din ultimii ani, proaspeților absolvenți de studii superioare precum și studenților la master din România, indiferent de profilul instituției de invățământ. Toți cei aleși în programul Discover vor fi remunerati conform grilei de salarizare a Vodafone România, potrivit anunțului făcut de companie.

Programul  este structurat în 4 etape: procesul de selecție (care poate dura între 1-2 luni), perioada de internship (6 luni), perioada de angajare (studenții sunt angajați full-time în cadrul Vodafone România pe o perioada de 18 luni) și procesul de selecție globală – prin care la sfarșitul celor 2 ani petrecuți la Vodafone România, cei mai buni dintre absolvenți vor fi selectați pentru o experiență internaționala de 2 ani, într-una din țările în care Vodafone activează.

Programul ,,Discover”a fost lansat, în faza pilot, la începutul acestui an. Următorul proces de selecție va avea loc în mai-iunie 2014.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii