FacebookTwitterLinkedIn

Vodafone România a înregistrat, în total, 9,6 milioane de clienți la 31 martie 2018, ceea ce reprezintă o creștere cu 2,1% față de anul anterior. Din numărul total de clienți, 8,9 milioane sunt utilizatori ai serviciilor mobile.

La 31 martie 2018, abonații Vodafone România reprezentau 41% din baza de clienți mobili, iar utilizatorii serviciilor preplătite, 59%. Ponderea abonaților în baza totală de clienți mobili a crescut cu 0,3 puncte procentuale față de anul precedent.

Consumul de date mobile a crescut cu peste 80% în anul fiscal încheiat la 31 martie 2018, față de anul precedent.

„În anul fiscal încheiat, ne-am concentrat pe prioritățile noastre cheie – big data, extinderea ofertei de servicii adresate familiilor și digitalizarea. Lansarea Supernet 4,5G a reprezentat un moment de referință pentru clienții noștri și pentru întreaga piață, numărul dispozitivelor compatibile cu tehnologia 4,5G crescând de la lună la lună după lansare. Săptămâna trecută am anunțat intenția de a achiziționa UPC România, tranzacție ce urmează a fi aprobată de autorități și care va accelera strategia noastră de transformare a Vodafone România într-un furnizor de servicii convergente de telecomunicații. Compania creată în urma achiziției va putea oferi clienților posibilitatea de a alege dintr-un portofoliu mai variat de produse, servicii și oferte comerciale, iar noi vom putea face mai multe investiții prin care să ne extindem infrastructura digitală din România”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.