Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Telecom |
|

Vodafone România o numește pe Alexandra Olaru în funcția de Director Legal & External Affairs

Alexandra Olaru va fi membru al echipei executive a Vodafone România și îi va raporta lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei.  
Alexandra Olaru

Alexandra Olaru se alătură echipei Vodafone România, începând cu data de 5 mai 2021, în poziția de Director Legal & External Affairs. Ea va coordona departamentul care reunește ariile juridic, protecția datelor, conformitate, reglementare, public affairs, comunicare corporate și corporate security.

Absolventă a Facultății de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice din București, Alexandra Olaru deține o experiență de peste 25 de ani în coordonarea activităților de public affairs, resurse umane și comunicare.

“Printre proiectele coordonate de Alexandra Olaru se numără integrarea operațională a centrelor de producție pentru Nestlé și Unilever, crearea Fundației Unilever și a Institutului Qreator, participarea la transpunerea în legislația națională a directivelor europene din diverse arii de activitate, inițiative de susținere a mediului cultural și activități în domeniul educației, ca membru fondator al Școlii IAA”, arată un comunicat de presă.

Anterior Vodafone, Alexandra Olaru a lucrat timp de 5 ani la Philip Morris România, ca External Affairs Director și membru al echipei executive.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii