FacebookTwitterLinkedIn

Vodafone pune la dispoziția antreprenorilor oferte ce includ pachete complete de servicii de comunicații fixe și mobile: voce și date nelimitate, televiziune și Wi-Fi de mare viteză, plus un echipament la alegere – smart TV sau smartphone – de care clienții pot beneficia începând de la 0 euro, în funcție de oferta aleasă.

Mihnea Rădulescu, Director Enterprise Business Unit, Vodafone și UPC România: Noile oferte dedicate antreprenorilor vin să-i sprijine pe aceștia în activitatea de zi cu zi, oferindu-le toate serviciile de comunicații de care au nevoie pentru administrarea afacerii, pentru a colabora, a interacționa cu clienții și partenerii oriunde și oricând, de pe orice dispozitiv. În peste 40% dintre micile business-uri din România antreprenorul este cel care gestionează singur întreaga afacere*. Ofertele noastre au fost gândite pentru a acoperi cele mai diverse cerințe și provocări în gestionarea afacerii, având în vedere varietatea tipului de activități pe care le întâlnim în rândul micilor business-uri antreprenoriale – de la comerț, industrie, HoReCa, sănătate, IT&C sau cabinete individuale în diverse domenii. Pentru multe dintre acestea, accesul la servicii și la comunicații este vital, prin urmare încrederea în fiabilitatea și calitatea serviciilor și a rețelei este deosebit de importantă. Noi înțelegem importanța de a le pune la dispoziție tuturor celor care doresc ca businessul lor să devină mai agil, mai competitiv și mai eficient pachete complete de servicii fixe și mobile și cea mai bună experiență, bazată pe expertiza noastră și pe calitatea rețelelor Vodafone și UPC. Majoritatea antreprenorilor români au nevoi de consum în fiecare din zonele de servicii oferite de noi, fie că vorbim despre mobilitate și acces la conectivitate, pachetele noastre cu internet și convorbiri nelimitate fiind foarte apreciate, sau despre internet prin Wi-Fi de mare viteză și televiziune. Prin acest raport deosebit de atractiv dintre calitate, beneficii și preț răspundem tuturor acestor nevoi.

Ofertele speciale introduse se adresează atât clienților noi, cât și antreprenorilor clienți existenți ai Vodafone România și UPC România care doresc să achiziționeze și servicii fixe, respectiv servicii de comunicații mobile.

Pentru activarea de servicii noi, Vodafone România introduce pachete complete de servicii fixe și mobile, cu Internet fix, televiziune și servicii de voce și date mobile, începând de la 48 euro / lună, plus, la alegere, un smart TV Samsung sau un smartphone Samsung, începând de la 0 euro.

Indiferent de oferta aleasă, clienții vor beneficia de Wi-Fi de mare viteză, conexiune de back-up 4G nelimitat, prin router Wi-Fi, o lista completă și diversificată de canale TV și conținut sportiv de top, inclusiv la rezoluție 4K, precum și de multiple beneficii prin abonamentele noastre mobile.

Audiențele televiziunilor de filme și seriale – FEBRUARIE 2020