FacebookTwitterLinkedIn

În decembrie, 2015, Vodafone România a înregistrat un număr de peste 9 milioane de clienți, în creștere cu aproape 500.000 față de perioada simi,lară a anului precedent. Din numărul total de clienți, aproape 8,5 milioane sunt utilizatori ai serviciilor mobile.

În aceeași perioadă, abonații serviciilor reprezentau 41% din baza de clienți, iar utilizatorii Cartelei Vodafone, 59%. Numărul urilizatorilor serviciilor pre-plătite a scăzut cu 0,3 puncte procentuale față de trimestrul anterior.

VEZI CARE SUNT LECȚIILE LUI RAVINDER TAKKAR PENTRU 2016

Consumul de date mobile a crescut cu 129,2% în trimestrul încheiat la 31 decembrie 2015, spre deosebire de aceeași perioadă a anului precedent. De asemenea, vânzările de smartphone-uri au crescut cu 44%, față de aceeași perioadă a anului 2014.

„[…] Am observat o creștere semnificativă a segmentului serviciilor 4G, atât în termeni ai consumului de date, cât și la nivelul numărului de utilizatori”, a declarat Ravinder Takkar, președinte și CEO al companiei.

VEZI DE CE ESTE RAVINDER TAKKAR PE LISTA PERSONALITĂȚILOR CARE TREBUIE URMĂRITE ÎN 2016

Vodafone România este o divizie a Vodafoen Group Plc., unul dintre cele mai m ari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Grupul are divizii în 26 de țări, 57 de rețele partenere în întreaga lume și operațiuni de boradband fix în 17 țări.

Recent, Vodafone România a fost certificată pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date și telefonie mobilă.