Cautare
, Contributor

Telecom |
|

Vodafone oferă Internet gratuit în metrourile din București

Vodafone, al doilea mare jucător de pe piața telecom, oferă cel mai mare spațiu cu Internet gratuit din Europa.
 aboneaza-te
Biblioteca-digitala-Vodafone.jpg

De astăzi, 8 februarie, și până pe 31 martie, toate stațiile de metrou din București vor avea Internet gratuit, prin 4G.

„Este cel mai mare spațiu cu Internet gratuit din toată Europa”, a spus Andrea Rossini, director Consumer Business Unit în cadrul Vodafone România.

VEZI CARE SUNT LECȚIILE LUI RAVINDER TAKKAR PENTRU 2016

Călătorii fie pot naviga pe Internet, fie pot asculta muzică, citi, urmări filme sau pot face cumpărături online. Decizia a fost luată în contextul în care, lunar, circa 900.000 de persoane călătoresc cu metroul. Reprezentanții companiei au mai spus că în momentul de față au în vedere și dezvoltarea unei strategii prin care și utilizatorii din afara Bucureștiului să beneficieze de oferte similare.

De asemenea, Vodafone va oferi Internet mobil gratuit în toată țara, în zilele de 13 și 14 februarie. Oferta este valabilă atât pentru utilizatorii Vodafone, cât și pentru utilizatorii altor rețele. Cei din urmă pot merge la o unitate Vodafone sau la un magazin partener, să intre gratuit în posesia unei cartele SIM în perioada 8 – 14 februarie, și vor avea, timp de două zile, Internet gratuit.

VEZI DE CE ESTE RAVINDER TAKKAR PE LISTA PERSONALITĂȚILOR CARE TREBUIE URMĂRITE ÎN 2016

Totodată, reprezentanții Vodafone au declarat că operatorul telecom este „primul operator care garantează un nivel optim al satisfacției pentru toți utilizatorii săi. În cazul în care un utilizator al serviciilor Vodafone România nu este complet satisfăcut și oferă feedback, va fi recompensat cu o zi întreagă de Internet gratuit”. Acest serviciu va fi disponibil pe o durată nedeterminată, începând cu data de 16 februarie.

În 2015, compania a înregistrat o creștere de 5,1% a venituriloriar consumul de date a crescut cu 129,2% în trimestrul încheiat la 31 decembrie 2015, spre deosebire de aceeași perioadă a anului precedent.

Recent, Vodafone România a fost certificată pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date și telefonie mobilă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii