Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Bani și Investiţii |
|

Vodafone, NTT Data și S&T România au depus oferte pentru un contract al Registrului Comerțului în valoare de 140 de milioane lei

Companiile au depus oferte la Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC) pentru furnizarea și punerea în funcțiune a unui sistem IT.  
Registrul Comertului

Vodafone România și asocierile formate din Acquis Consulting (lider), NTT Data România și Technology Systems and Services International, dar și S&T România (lider) și Trencadis Corp au depus oferte la Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC). Subcontractanții Vodafone România sunt Total Soft – 35,45% și Maguay Computers – 18%. 

ONRC are în vedere modernizarea serviciilor de e-guvernare de care este responsabilă. Contractul este estimat la o valoare de 138,44 milioane de lei, fără TVA, iar proiectul va fi finanțat din fondurile instituției, pe o durată de doi ani și două luni de la data atribuirii contractului. 

“Dezvoltarea sistemului electronic integrat presupune realizare amenajare spații tehnice, livrare și instalare infrastructură hardware, livrare și instalare infrastructură software, analiză, proiectare, dezvoltare, migrare date, servicii de testare software, acceptanță și trecere în producție sistem informatic, servicii de instruire și suport tehnic/stabilizare”, se arată în caietul de sarcini al procedurii de atribuire.

Din februarie 2012, ONRC utilizează un sistem informatic integrat, rezultatul proiectului “Servicii on-line (de e-Guvernare) oferite de ONRC pentru comunitatea de afaceri prin intermediul unui portal dedicate”, derulat în perioada 2009 – 2012.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii