FacebookTwitterLinkedIn

Potrivit studiului efectuat de Ovum, Vodafone conduce în toate cele 18 țări analizate. Mai mult decât atât, în majoritatea piețelor incluse în studiu, Vodafone oferă peste 100 de destinații în care serviciile de roaming internațional 4G sunt disponibile, ceea ce reprezintă mai mult decât dublul numărulului de destinații oferite de ceilalți operatori din aceste piețe. Lista completă a țărilor în care serviciile de roaming 4G ale Vodafone România sunt active este disponibilă aici.

“Într-o lume în care trebuie să fim tot timpul conectați, utilizatorii serviciilor mobile au nevoie din ce în ce mai mult să poată folosi aceste servicii cu acceași ușurință «ca acasă». Cu Vodafone, clienții noștri se pot bucura la maximum de timpul petrecut în străinătate, deoarece pot conta pe serviciile 4G în mult mai multe destinații decât clienții competitorilor noștri de pretutindeni, făra grija tarifelor de roaming”, a declarat Serpil Timuray, Vodafone Group Chief Commercial Operations and Strategy Officer.

Ovum a analizat datele disponibile pentru 49 dintre cei 57 de operatori de rețele de telefonie mobilă, care concurează cu Vodafone pe piețele incluse în studiu. Sursa datelor analizate o reprezintă website-urile operatorilor la momentul noiembrie 2016 și informațiile suplimentare furnizate de către aceștia.