FacebookTwitterLinkedIn

În luna iunie 2021, 425.000 de persoane își căutau activ locuri de muncă, arată Institutul Național de Statistică. Astfel, Vodafone România a lansat o platformă care cuprinde orientare și ghidare în carieră, cursuri de specializare și recalificare și acces la servicii medicale în sistemul privat.

Prin platforma jobseekers.connected, Vodafone își propune să îi sprijine în a-și dezvolta aptitudini profesionale, în a deprinde noi abilități și în a explora oportunități de carieră în domeniul tehnologiei, asigurându-le în același timp suport prin servicii medicale și de comunicații de voce și date mobile”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

Platforma Vodafone Future Jobs Finder este destinată persoanelor care caută un loc de muncă în domeniul tehnologiei sau în domeniul digital. De asemenea, Vodafone a extins parteneriatul cu platforma globală de cursuri online Udemy, anunțat inițial în 2020, și furnizează acces la peste 650 de cursuri de dezvoltare personală, a carierei, productivitate, abilități profesionale și de tehnologie.

În ianuarie 2021, Vodafone a anunțat că Fundația Vodafone va investi încă 20 de milioane de euro în următorii cinci ani pentru a extinde abilitățile digitale și programele de educație ale Fundației prin finanțarea inițiativelor locale în 14 piețe Vodafone. Se așteaptă ca această investiție să ajungă la 16 milioane de cursanți până în 2025”, a menționat compania.