Cautare
, Contributor

Telecom |
|

Vodafone a lansat Supernet, cu viteze de până la 300 Mbps pentru 4G

Vodafone România a lansat serviciul Supernet, care furnizează clienţilor companiei o soluţie de securitate la nivel de reţea şi viteze de transfer de până la 43,2 Mbps pentru 3G şi de până la 300 Mbps pentru 4G.
 aboneaza-te
Vodafone.jpg

,,Supernet este cea mai recentă implementare, destinată să ofere clienţilor noştri o experienţă remarcabilă de utilizare a smartphone-urilor. Este felul nostru de a transforma smartphone-urile clienţilor noştri în terminale şi mai inteligente, fară costuri suplimentare”, declară Ravinder Takkar, preşedinte şsi CEO, Vodafone Romania.

Oficialii Vodafone arată  că în din februarie 2012 şi până acum rata de penetrare a smarphone-urilor s-a triplat.

MaxProtect furnizează tuturor utilizatorilor o soluţie de securitate la nivel de reţea, pentru orice smartphone, tabletă, laptop sau PC, numai în reţeaua Vodafone, fără a necesita eforturi suplimentare de instalare a vreunei aplicaţii.

Serviciul asigură protecţie antivirus, anti-phishing şi antimalware pentru traficul de Internet efectuat prin reţeaua Vodafone. Acesta este disponibil fără costuri suplimentare pentru toţi abonaţii RED, pe întreaga durată contractuală. Şi ceilalţi abonaţi pot utiliza serviciul fără costuri suplimentare pentru o perioadă de şase luni.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii