Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Cariere |
|

Vodafone introduce un standard unitar minim de acordare a concediului de maternitate

Vodafone anunță astazi că este una dintre primele companii din lume care introduce un standard unitar, minim, privind concediul de maternitate, valabil în 30 de țări.
Vodafone.jpg

Până la sfârșitul anului 2015, femeile care lucrează în cadrul Vodafone, indiferent de nivel, în diviziile în care Vodafone are operațiuni, situate în Africa, Orientul Mijlociu, regiunea Asia-Pacific, Europa și SUA vor primi un concediu de maternitate plătit integral, de 16 săptămâni, sau mai mult, dacă legislația locală este mai avantajoasă, precum și posibilitatea de lucru cu norma întreagă de 30 de ore pe săptămână, timp de șase luni, dacă întoarcerea se efectuează în termen de șase luni de la nașterea copilului.

Legislația din România prevede acordarea unui număr de 126 de zile pentru concediul de maternitate, ceea ce acoperă deja beneficiile incluse în standardul unitar minim introdus de Vodafone.

„Legislatia din acest domeniu diferă de la o țară la alta, reglementările din România fiind printre cele mai generoase din lume. Beneficiul real pentru angajatele noastre constă într-un standard unitar comun, valabil în toate țările, accesibil tuturor colegelor din România care aleg să lucreze în alte țari, în cadrul Vodafone”, a declarat Ana Alexe, director, Customer Operations, Vodafone Romania.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii