FacebookTwitterLinkedIn

Începand de joi, rețeaua 4G Vodafone acoperă  zonele centrale și de nord ale capitalei (Piața Romană, Calea Dorobanți, Piața Unirii, zona Regie și Leu, Grozăvești, Petricani, Otopeni, Satul Francez, Gradina Zoologică), centre comerciale (Plaza Romania, Big Berceni, Carrefour Berceni, AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City), clădiri de birouri (America House, Opera Business Center, Victoria Park, Bucharest Business Park, Petrom City 2, Baneasa Business Center) precum și instituții (Palatul Parlamentului, Guvern, Academia de Poliție, Aeroportul Henry Coandă– Plecari).

,,Serviciile 4G sunt acum disponibile abonaților noștri cu o acoperire crescută a rețelei în București dar și în alte 9 orașe mari, majoritatea cu peste 90% acoperire LTE. La aceasta se adaugă recunoașterea independentă primită de Vodafone, pentru cea mai bună experiență de navigare pe smartphone oferită de un operator mobil din România” a spus Markus Lause, director enterprise Business Unit Vodafone România.

Compania telecom a mai anunțat că utilizatorii ce dețin un abonament de tip RED 65 vor beneficia de viteze 4G de download, de pana la 100 Mbps, cea mai mare viteză de date mobile furnizată de un operator mobil la noi în țară. Serviciul este valabil și pentru smartphone-uri precum iPhone 5 şi Samsung Galaxy S4.

Operatorii telecom care mai oferă servicii 4G în România sunt Orange și Cosmote.