FacebookTwitterLinkedIn

Pachetul Internet Nelimitat Turbo 75 include trafic de 12GB, cu o viteză de download de până la 75 Mbps și de upload de până la 37,5 Mbps, pentru 19 Euro / luna;

Pachetul Internet Nelimitat Turbo 100 include 20GB trafic de date, cu o viteză de download de până la 100 Mbps și o viteză de upload de până la 50 Mbps, pentru 25 Euro / luna.

Utilizatorii care optează pentru serviciile 4G vor primi un SIM special “4G Ready” și vor putea să achiziționeze unul dintre terminale compatibile, din portofoliul Vodafone România.

Serviciile 4G pot fi testate în continuare de toti clienți în 17 magazine Vodafone pe terminalele compatibile din portofoliu. Noile abonamente pot fi activate în rețeaua națională de magazine Vodafone, iar serviciile 4G pot fi utilizate în cele 10 orașe acoperite de noua rețea.

Vodafone a fost primul operator care a lansat serviciile 4G în Romania, la data de 20 noiembrie 2012. De asemenea, România a fost cea de-a treia țară europeană în care Vodafone a lansat serviciile 4G. Rețeaua 4G Vodafone este disponibilă în 10 orașe ale țării: Arad, Bacău, Brașov, București, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Galați și Timișoara.