Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Vladimir Putin: „Mizăm pe dezvoltarea unor relații reciproc avantajoase cu România”

Vladimir Putin spune că Rusia mizează pe dezvoltarea unor relații „reciproc avantajoase” cu România și observă „un bun potențial de cooperare în ceea ce privește regiunea Mării Negre”.
Amenintarea lui Vladimir Putin (2)
“Suntem gata să lucrăm împreună la intensificarea legăturilor noastre politice, economice și umanitare. Există un bun potențial de cooperare în ceea ce privește regiunea Mării Negre”, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin, potrivit unui comunicat de presă al Administrației de la Kremlin.
Președintele Rusiei a transmis acest mesaj în cadrul ceremoniei de primire a 23 de ambasadori nou numiți la Moscova, care și-au prezentat scrisorile de acreditare. Printre aceștia se numără noul ambasador al României la Moscova, Cristian Istrate, și noul ambasador al Republicii Moldova, Vladimir Golovatiuc.
De asemenea, liderul de la Kremlin a avut un mesaj și pentru Republica Moldova, despre care spune că „vom continua să promovăm căutarea unei soluții corecte pentru Transnistria și a unui acord care să-i acorde un statut special, cu garanții solide, bazat pe respectarea suveranității și integrității teritoriale a Republicii Moldova”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii