Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Vladimir Putin a aprobat noua Strategie de Securitate Naţională a Rusiei

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a aprobat noua Strategie de Securitate Naţională a ţării, care constată că „forţe distructive" interne şi externe încearcă să folosească actualele provocări pentru a destabiliza Rusia.
Amenintarea lui Vladimir Putin (2)

Documentul de 43 de pagini, publicat sâmbătă pe portalul digital de informaţii guvernamentale, arată că sporirea infrastructurii militare a NATO în apropierea frontierelor ruse şi exerciţiile pentru posibila folosire a armelor nucleare împotriva Rusiei cresc ameninţările militare cu care se confruntă ţara.

„Forţe distructive din exterior şi din interiorul ţării încearcă să folosească dificultăţile socio-economice obiective în Federaţia Rusă pentru a stimula procese sociale negative şi pentru a agrava conflicte interetnice şi interconfesionale”, se menţionează în text, conform Agerpres.

Noua Strategie, care o înlocuieşte pe cea aprobată la 31 decembrie 2015, semnalează că dezvoltarea rapidă a tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor este însoţită de posibilitatea sporirii ameninţărilor pentru siguranţa cetăţenilor, a societăţii şi a statului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii